Anasayfa > Eğitim  >  Gebze’ye öğrenci yurdu!

Gebze’ye öğrenci yurdu!


İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi, bölgemize kazandırdığı öğrenci yurdunda kayıtları almaya başladı.


Bölgemizde birçok faaliyetlere imza atan İlim Yayma Cemiyeti, Gebze’ye yeni bir hizmet kazandırdı. Adem Yavuz Mahallesi’nde FETÖ’ye ait olduğu gerekçesiyle el konulan binanın İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis edilmesiyle başlatılan çalışma neticesinde Gebze’ye öğrenci yurdu kazandırıldı. 120 kişilik kapasiteli öğrenci yurdu için kayıtlar alınmaya başlandı. Gazetemizi ziyaret eden İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahattin Evli, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Şerif öğrenci yurdu ile ilgili gazetemize bilgi verdi.
120 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, “İlim Yayma Cemiyeti eğitim alanında hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye genelinde 200’ü aşkın öğrenci yurdumuz var. Bir süre önce FETÖ’den dolayı Adem Yavuz Mahallesi’nde mal varlığına el konulunca aslına hizmet etsin diye bir çalışma yaptık. Gebze’de KYK haricinde bir yurt yok gibi. Üniversiteye yürüme mesafesinde 120 kişilik kapasitesi olan bir yurt. Eksiklerini büyük ölçüde tamamladı. Öğrencilerin üniversitelere kayıt dönemi başladı. Bizde kayıt almaya başladık” dedi.
“ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN GENÇLERİMİZE HİZMET VERECEĞİZ”
Gebze Teknik Üniversitesi ve civar üniversiteler için bölgemize gelecek olan öğrencilere hizmet vereceklerini söyleyen Çelik, “Bu eksikliği gidermek adına öğrencilerimize eğitim süresi boyunca barınma hizmetinin yanı sıra manevi olarak da onlara destek olacağız. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları karşılanarak dizayn edildi. Yemek, sıcak su, internet, spor salonu gibi hizmetler olacak” şeklinde konuştu. Yurda kayıt olmak isteyenlerin Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi 234/4 Sokak No:26 adresinden veya 0262 742 05 07 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekleri öğrenildi. 


Sıradaki Habere Kaydır