Anasayfa > Siyaset  >  Sarıbay, “Haksızlığa izin vermeyeceğim “

Sarıbay, “Haksızlığa izin vermeyeceğim “


CHP İlçe Başkanları’nın 7. Olağan toplantısı İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleşti. İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Kurul üyeleri de katıldı.


HAKSIZLIK YAPAN İLÇE BAŞKANINA DESTEK VERMEM
Genelgeye göre mahallelerde yapılacak olan ilçe kongre ve ön seçim delege seçimlerinin gündeme alındığı toplantıda açıklama yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Genel Merkez politikasına göre hayır bileşenleri ile beraber herkesi kucaklayacak çalışmalara devam edeceğiz. Ben de bir hukukçu olarak tüm ilçe başkanlarımdan bir ricam olacak. Tüzük ve kanun yönetmeliklerine hukuki olarak uygun şekilde delege seçimlerini yapsınlar. Büyük mahallelerde ki seçimler mahallede yapılsın” dedi. Hiçbir haksızlığa izin vermeyeceğinin altını özellikle çizen Sarıbay, “Ben şimdiye kadar hiç haksızlık yapmadım. Haksızlık yapan ilçe başkanına da destek vermem” ifadelerini kullandı.
 
POTANSİYEL BAŞKAN ADAYIYIM
Hakkında İl Başkanlığı konusunda çıkan haberlere de cevap veren Sarıbay, “İlçe seçimleri bitmeden adayım demek doğru değil. Ben şuan il başkanıyım ve potansiyel il başkan adayıyım. Aday olup olmayacağım konusuna ilçe seçimleri bittikten sonra karar vereceğim “ dedi.
 


Sıradaki Habere Kaydır