Anasayfa > Siyaset  >  Yaman ve Toltar muhtarlarla buluştu!

Yaman ve Toltar muhtarlarla buluştu!


AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası’ndaki mahalle muhtarları ile bir araya geldiler.


Tavşancıl Sahil Restoran’ta yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, ilçede bulunan tüm mahalle ve köy muhtarları ile muhtarlar koordinatörü Mehmet Turak’ın katıldı.
MUHTARLARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ
Muhtarların sorunları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ali Toltar, “Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Bütün mahallelere eşit hizmet götürülmesi için tüm birimlerin seferber edildiğine dikkat çeken Başkan Toltar “Havaların ısınmasıyla birlikte hizmet ekibimiz daha fazla ve farklı alanlarda çalışmaya başladılar. Halkımıza gerçek manada belediye hizmetlerinin götürülmesi için yoğun bir mesai harcamaktayız. Sizler bizlerin mahallerde hizmet noktasında temsilcilerisiniz. Halkımızın hizmet beklenti ve yapılan hizmetlerdeki memnuniyetlerini bize aksettirecek makamda sizleri görmekteyiz” dedi.
MİLLETE KARŞI SORUMLULUĞU VAR
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da, her ay düzenli olarak yapılan bu toplantıların çok önemli ve verimli olduğunu belirtti. Yaman sözlerinde; “Çok güzel bir toplantı. Halkın seçmiş olduğu muhtarlar halkın seçmiş olduğu başkanımız ve halkın seçmiş olduğu bir milletvekili burada olursa sorunları daha güzel analiz ederek çözeriz ve daha güzel çözümler üretiriz çünkü hepimizin bu millete karşı sorumluluğu var. Bütün çalışmaları için belediye başkanımı tebrik ediyorum. İlçenin, sorunlarını oturup mahalle muhtarlarını dinleyerek analiz ederek yol haritasını çizmesi demokratik bir davranış, bunun için tekrar kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.
 


Sıradaki Habere Kaydır