Anasayfa > Spor  >  Sporla iç içe

Sporla iç içe


Her branşa olan ilgi dikkat çekerken Gebzeliler, diledikleri branşlarla çalışmalarına her geçen gün devam etmeyi sürdürüyorlar. Çalışmalara gösterilen ilgi yetkilileri memnun ederken spor yapmanın keyfi yaşanıyor.


HER ZAMAN SPOR

Tam bir spor kent olan Gebze’de salon sporlarına gösterilen ilgi görülmeye değer. Salon sporlarına katılarak diledikleri spor dalında çalışan sporcular her geçen gün kendilerini geliştirirken spor branşlarına ciddi ilgi söz konusu. Basketboldan, voleybola, jimnastikten, masa tenisinden yüzmeye kadar pek çok branşa ilgi gösteren Gebzeliler sporla yatıp kalkmanın sevincini yaşıyor. Gebzeliler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İLGİ HER GÜN ARTIYOR

Çalışmalara gösterilen ilgi görenleri memnun ederken pek çok spor branşına ilgi gösteren Gebzeliler çalışmalardan memnunlar. Kapalı spor salonu hiçbir an boş kalmazken Olimpik Yüzme havuzuna da gösterilen ilgi görülmeye değer. Sporla yatıp kalkan bir kent olan Gebze’deki bu delişim sporseverleri sevindiriyor.  Çalışmalar her geçen gün artarak devam ederken Gebzelilerin spora olan merakı ve alakası görülmeye değer.


Sıradaki Habere Kaydır