Ligde de havalı 0-1


Darıca Gençlerbirliği’nin yükselişi devam ediyor.


Ligde de havalı 0-1

Kupada Balıkesir deplasmanında kazanarak gruplara kalan ve rakiplerini beklemeye başlayan ekibimiz ligde ise  Elaziz Belediye deplasmanında tek golle kazanarak ligde galibiyet özlemine son verdi.
TEK GOLLÜ ZAFER
Kupada oldukça iyi işler yapan ve gururumuz olan Darıca Gençlerbirliği, ligde de kendine geldi. Ligde haftalardır galibiyet özlemi çeken ekibimiz zorlu Elaziz Belediye deplasmanında kazanarak hem galibiyet özlemine son verdi hem de rakibine ilk iç saha yenilgisini tattırmış oldu. Sarı yeşilliler, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada rakibini 78. dakikada Abzuer’in golüyle mağlup etmeyi başararak moral buldu.
YÜKSELİŞE GEÇTİK
13 puana yükselerek moral bulan ekibimiz ligde de iddialı duruma gelirken kalan karşılaşmalar öncesinde büyük hava yakaladı. Ekibimiz haftalar süren şanssızlığını kırarak ligde önemli bir deplasmanı geçerken altın değerinde galibiyet kazandı. Haftaya sahasında Denizli Büyükşehir Belediye’yi konuk edecek olan camia, kupada ise rakiplerini bekleyecek, ekibimiz alınan galibiyet sonrasında sevinç yaşadı. Refik Sıla GÜVENÇ