Anasayfa > Spor  >  Tek istek şampiyonluk

Tek istek şampiyonluk


Geçen sezon umduğunu bulamayan camia yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanırken transferde önemli isimlerle temas halinde.


Transferde yoğunluk yaşayan Darıca Gençlerbirliği, dört koldan yürüttüğü çalışmalarına kısa bir mola verdi. Transferde yoğunluk yaşayan Darıca Gençlerbirliği, dört koldan yürüttüğü çalışmalarına kısa bir mola verdi.
YENİ İSİMLER GELECEK
Transferde yoğunluk yaşayan Darıca Gençlerbirliği, dört koldan yürüttüğü çalışmalarına kısa bir mola verdi. Transferde yoğunluk yaşayan Darıca Gençlerbirliği, dört koldan yürüttüğü çalışmalarına kısa bir mola verdi. Bir gün arayla iki transfer bombası patlatarak Abuzer (Gölcük) ve Levent Kale’yi (İnegöl) renklerine bağlayan sarı-yeşilli kurmaylar, daha önce aldığı 5 oyuncuyla birlikte toplam 7 transfere ulaştı. Teknik Direktör Ramazan Silin’in istediği oyuncuları bir bir kadroya katan yönetim kurulu şimdilik transferi askıya aldı. İç transferde Tuncay Fındıkçı’dan haber bekleyen yönetim, gelecek hafta kaldığı yerden transferlere devam edecek.
GÖRÜŞMELER DEVAM                                                      
Öte yandan Darıca Gençlerbirliği ile yolları ayrılan Ferhat Çoban ve Uğur Daşdemir, 2.Lig’e transfer oldular. Buna göre Ferhat Tuzlaspor’da, Uğur da Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da forma giyecek. Camia transfer hata yapmak istemezken Mustafa Öztürk ve ekibi takıma direkt katkı sunacak olan isimlerle temaslarını sürdürüyor. Geçen sezon umduğunu bulamayan camia yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanırken transferde önemli isimlerle temas halinde.


Sıradaki Habere Kaydır