İLKÇEV, Okçuluk Yarışması Düzenledi



İLKÇEV, Okçuluk Yarışması Düzenledi

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV), GEBZESEM’de Geleneksel Okçuluk Ruzi Hızır Toyu yarışması düzenledi. Yarışmada kategorilerinde dereceye giren sporculara başarı belgesi ve madalya takdim edildi.

MİNİKLER , YILDIZLAR VE GENÇLER YARIŞTI

Okçuluk alanında çalışmalarına devam eden öğrencilerin motivasyonunu arttırmak, heyecanlarına ortak olmak, yapılan çalışmaların daha etkili olması amacıyla okçuluk yarışması düzenlendi. Gençlerin yarışma psikolojilerini de tecrübe edebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen turnuva, minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleşti. Turnuvada veliler de tribünde çocuklarını izleme fırsatı yakaladı, atışlar yapılırken çocuklarının heyecanlarına ortak oldu.

SIRALAMA VE ELEME TURLARINDA YARIŞTILAR

Sporcular, sıralama ve eleme şeklinde atış yaparak hünerlerini sergiledi.  Sıralama atışları sonrası ilk 16 sırayı alan sporcular ikili eleme atışları ile yarışarak finale kadar yarıştı. Yarışma sonrasında en iyi atışları yaparak kategorilerinde ilk 3 sıraya giren öğrencilere madalya ve başarı belgesi ödülleri takdim edildi.  Çekilen toplu fotoğraf sonrası yarışma sona erdi.