En mutlu günleri kana bulanmıştı: Sağdıç gözyaşlarıyla toprağa verildi
Kocaeli Dilovası'nda fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavgada damadın amcası ve sağdıç hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı. Düğün evi yasa boğulurken, yaşamını yitiren damat sağdıcı gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Olay, gece 01.00 sıralarında Orhangazi Mahallesi’nde bulunan bir düğünde başladı. İddiaya göre, damat G. E, anlaştığı düğün salonunun fotoğrafçısı M.Y.’ye, çekilen fotoğrafları kimseye satmamasını, parasını toplu olarak kendisinin vereceğini söyledi. Ancak iddiaya göre M.Y., çektiği fotoğrafları satmakta ısrar edince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraflar düğün salonundan ayrıldı ancak silahını alarak damadın evine babası ve kardeşiyle giden M.Y., düğün sahipleriyle kavga etti. Yaşanan tartışma sonrasında M.Y., kapının önünde bekleyenlerin üzerine ateş etti. Açılan ateşte, damadın sağdıcı Ö. T ile amcası İ. E hayatını kaybetti. Damat G. E, damadın babası A. E, damadın kardeşi Y. E ile komşularının 9 yaşındaki oğlu B.G. yaralandı.
Damadın sağdıcı gözyaşları ile toprağa verildi
Yapılan otopsisinin ardından sağdıç Ö. T’nin cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. T’nin cenazesi, kılınan namazın ardından Dilovası Mezarlığı’na getirildi. Cenazede genç adamın yakınları ayakta durmak zorlandı. T’nin annesi ve kız kardeşleri ise gözyaşlarına boğuldu. Yaşamını yitiren damadın amcası İ. E’nin ise otopsi işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Şüpheliler yakalandı
Öte yandan, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında fotoğrafçı M.Y., kardeşi, babası ve olaya karıştığı tespit edilen birçok şüphelinin yakalandığı ve ifade işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.