Peynirci Baba 116 dedi!
Gebze merkezli Yöre Group iştiraki, yöresel kahvaltılık alışverişin güvenilir adresi Peynirci Baba, 116. Kahvaltılık Market Mağazası’nı İzmit Bağçeşme’de açtı.
2021 yılında da şubeleşme çalışmalarına hız veren ve ürettiği birbirinden lezzetli ve güvenli kahvaltılık ürünlerini Türkiye’de tüm yörelere ulaştırmak için çalışan firma,kendi üretim tesislerinde hazırlanan yüzlerce çeşit yöresel kahvaltılık ürünü, üreticiden tüketiciye avantajlı fiyatlarla vatandaşlarla buluşuyor. Bağçeşme mağazasını önceki gün açan Peynirci Baba, her şube açılışında olduğu gibi bu açılışta da açılışa özel indirimli fiyat kampanyası düzenledi. İzmitliler, Topçular mahallesi, Gazanfer Bilge Bulvarı Tuana Evleri’nde hizmete soktuğu Peynirci Baba’nın yeni şubesine adeta akın ederken, alışverişte sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek, müşteriler sınırlı sayıda içeriye alındı.

KESKİN : PANDEMİDE DE DURMAK YOK
İzmit’te önceki gün açılan yeni marketle Marmara Bölgesi’nde 104 Kocaeli’de 24 şubeye ulaştıklarını belirten Yöre Group Yönetim kurulu Başkan Vekili ve Peynirci Baba Kahvaltılık Marketleri Genel Müdürü Mehmet Keskin, “ Peynirci Baba 25 yıldır sektöre yeni bir soluk ve heyecan getirdi. Mağazalarımızın olduğu her yerde müşteriler tarafından en çok tercih edilen yöresel kahvaltılık market olma başarısını gösterdik. Her geçen gün mağaza sayımızı arttırıp, daha fazla vatandaşımıza kaliteli ve güvenli ürünler ulaştırmanın çabası içerisindeyiz. Pandemi döneminde de halkımıza ürün ulaştırmak ve rahatça alışverişlerini yapmaları için üzerimize düşeni yapmaktayız. Yeni mağaza açma çalışmalarımız 2021 yılında da artarak devam edecek. Vatandaşlarımız logomuzun olduğu her mağazamıza güvenle girebilir, raflardan ürünlerimizi gönül rahatlığıyla alıp tüketebilir” dedi.
YÖRESEL ÜRÜN İÇİN TÜRKİYE’NİN HER YERİNİ GEZİYORUZ
Mağazalarda bulunan ürünlerin birçoğunu kendi öz kaynaklarıyla kurmuş oldukları üretim tesislerinde gerçekleştirdiklerini belirten Keskin, “ Gemlik Zeytin & Turşu ve Gurme Ürünler Fabrikası, Kocaeli Kartepe Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası ve Çanakkale Peynir Fabrikası’nda, Peynirci Baba mağazalarında satılan ürünlerin üretimi el değmeden tamamen hijyenik koşullarda gerçekleştiriliyor. Kendi üretimimiz dışındaki yöresel lezzetleri de mağazalarımızda bulunduruyoruz. Türkiye’yi köşe bucak gezerek her yörenin en kaliteli, en lezzetli ve en özel kahvaltılık ürünlerini arayıp buluyoruz. Raflarımızdaki ürünler özel ürünler olduğu için insanlar bulundukları her bölgede Peynirci Baba mağazalarından alışveriş yapmak istiyorlar. Onlara yöresel peynir ve zeytin çeşitliliği sunuyoruz, bu çeşitlilik içinde seçme şansları var. Pek çok şube teklifi müşterilerimiz tarafından bize iletiliyor. ‘Ne zaman bizim ilçeye geleceksiniz’ şeklinde sorularla sık sık karşılaşıyoruz. Gebze merkezli bir firmayız. Gebze’de yaygınlaştıktan sonra, İstanbul, İzmit, Bursa, Sakarya, Bolu ve Zonguldak’ta da mağazalar açmaya başladık. Farklı bölgelerde, yeni şubeler açmak için araştırmalarımız devam ediyor.



