Gebzelilerin Yeni Gözdesi: Cumaköy Mesire Alanı

Gebze Belediyesi tarafından yapımı hızla tamamlanarak hizmete açılan Cumaköy Mesire Alanı, Gebzelilerin hafta sonlarını değerlendirdiği yeni bir cazibe merkezi haline geldi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda tamamlanan bu alan, ziyaretçilerle dolup taşıyor.
Cumaköy Mesire Alanı, 15 Mayıs itibariyle vatandaşların kullanımına açıldı. Hafta sonu alanı ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aileleriyle birlikte piknik yapan Gebzelilerle sohbet etti. Mesire alanında yürüyüş yolları, Hobbit evleri, barbekü-mangal alanları, çocuk oyun parkları, spor sahaları, ateş çukuru-amfi, mescit ve sosyal donatılar bulunuyor.
Gebzeliler, Başkan Büyükgöz’ü alanlarında misafir ederek hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler. Başkan Büyükgöz de piknik yapan vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

