Anasayfa > Eğitim  >  Ziya Gökalp MTAL’de Şenlik Havasında Sergi

Ziya Gökalp MTAL’de Şenlik Havasında Sergi



Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, beşincisini düzenledikleri sergide yaptıkları oyuncakları ve etkinlikleri Gebze halkı ile buluşturdu.

Gebze’nin Beylikbağı Mahallesi’nde bulunan Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, gelenekselleşen sergilerinde çocuklara bayram havasında anlar yaşattı. Sergi, öğrencilerin kostümlü dansları ile başladı ve mahalle anaokullarından gelen çocukların da danslara katılmasıyla coşkulu anlar yaşandı. Sergide, öğrencilerin yaptığı oyuncak yastıklar, duyu battaniyeleri, boy grafikleri, hava grafikleri, maskeler ve beceri kitapları gibi materyaller sergilendi.

Ziya Gökalp MTAL’de Şenlik Havasında Sergi

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği sergiye, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Aydın, Gebzeli Köy Kadınları Kültür Platformu Başkanı Ümran Yavaş Tepecik, GEDÇAD Başkanı Talat Osmanoğulları ve yönetimi, çevre okulların idarecileri, öğretmenler, mahalle muhtarı Hüseyin Akın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Şefi Hülya Çalışkan, serginin çocukları oyun ve oyuncaklarla buluşturmanın hem mahalleli hem de Gebzeliler için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti ve bu geleneği devam ettireceklerini vurguladı. Okul Müdürü Ekrem İbiş ise, “Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimi bu güzel sergiyi Gebze halkı ile buluşturdukları için tebrik ediyorum” dedi.

Ziya Gökalp MTAL’de Şenlik Havasında Sergi

Bu güzel etkinlik ve organizasyon için Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.


Sıradaki Habere Kaydır