Vali Aktaş’tan Kocaeli Serbest Bölgesi’ne Ziyaret ve İnceleme

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Serbest Bölgesi (KOSBAŞ)’i ziyaret ederek burada yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi. Ziyaretinde Vali Aktaş’a, KOSBAŞ Genel Müdürü Çiğdem Uğur ve Serbest Bölge Müdürü Osman Akgül eşlik etti.
KOSBAŞ’ta Faaliyetlere Dair Brifing Aldı
Bölge Müdürü Osman Akgül’den, Kocaeli Serbest Bölgesi’nde sürdürülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir brifing alan Vali Aktaş, bölgenin ekonomik katkıları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Akgül’ün rehberliğinde serbest bölgeyi gezen Vali Aktaş, özellikle üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.
Teksan Jeneratör ve Uzmar Gemi İnşa Tesisleri Ziyareti
Vali Aktaş, bölgede faaliyet gösteren Teksan Jeneratör A.Ş. ve Uzmar Gemi İnşa San. ve Tic. A.Ş.’yi ziyaret ederek, her iki firmanın üretim süreçleri ve projeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnovatif çözümler ve üretim kapasitesi ile Kocaeli’nin ve ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayan firmalara teşekkür eden Vali Aktaş, bölgedeki çalışmalara desteklerinin süreceğini ifade etti.
Vali Aktaş, serbest bölgedeki işletmelerin il ekonomisine sağladığı katkıyı vurgulayarak tüm yetkililere çalışmalarında başarılar diledi.
