CHP’den Mevlana Mahallesi’ndeki Doğalgaz Patlaması Sonrası Destek Ziyareti

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Milletvekili Nail Çiler ve partinin diğer yetkilileri ile birlikte, geçtiğimiz günlerde doğalgaz patlaması yaşanan Mevlana Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Patlamanın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen mahalle sakinlerinin sorunlarının çözülmediğine dikkat çeken Orhan, mağduriyetin giderilmesi için CHP’nin her platformda konunun takipçisi olacağını ifade etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP’li Gökhan Orhan, mahalledeki vatandaşların mağduriyetlerinin hâlâ devam ettiğini belirterek, “Milletvekilimiz Nail Çiler, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla konuyu TBMM’ye taşıyacaktır. Bu olayın sorumluları ortaya çıkana kadar takipçi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyarette CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kadı, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Gülcan Aksu ve Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erceiş de hazır bulundu. Mahalle sakinleri ise yaşanan olay sonrası yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirerek mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini talep etti.