Sultan ve Emre Muhteşem Düğünle Dünyevine Girdi

Aslen Karslı olan ve Rusya’da ticari faaliyetlerde bulunan iş insanı Ali Apaydın’ın oğlu Emre Apaydın ile Erdal Ayva’nın kızı Sultan Ayva, hafta sonu gerçekleşen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Düğün, Darıca Bayramoğlu Resort Otel’de yoğun katılımla düzenlendi.
Coşkulu düğün törenine, çiftin aile yakınlarının yanı sıra Darıca protokolü de ilgi gösterdi. Törene katılanlar arasında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve beraberindeki heyet yer aldı. Protokol üyeleri genç çifte iyi dileklerini iletti.

Demet Apaydın ve Secda Ayva, çocuklarının bu özel gününde duygulu anlar yaşadı. Gözlerindeki mutluluk dikkat çeken anneler, davetlilerle yakından ilgilenerek teşekkürlerini sundu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencenin ardından Emre ve Sultan çifti yeni hayatlarına adım attı.
Biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

