Seyir Halindeyken Yanan Otomobil Küle Döndü

KARTEPE’DE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLDE YANGIN PANİĞİ
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde seyir halindeyken aniden alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
OTOMOBİLDEN BİR ANDA ALEVLER YÜKSELDİ
Olay, Kartepe ilçesi Sapanca-Maşukiye yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.
İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
İhbar üzerine bölgeye hızla sevk edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan alevler, soğutma çalışmaları ile tamamen söndürüldü.
ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
KOCAELİ’DE ARAÇ YANGINLARINA KARŞI UYARI
Yetkililer, benzer olaylara karşı sürücülerin yangın tüpü bulundurmalarını ve olası acil durumlarda hemen yetkililere haber vermelerini önerdi.


