Yalçıntaş’tan gazetemize ziyaret
Anadolu Ajansı Sakarya bölge müdürlüğü görevinden Kocaeli Basın ilan Kurumu müdürlüğüne atanan Salih Yalçıntaş, gazetemize tanışma ziyareti gerçekleştirdi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Yunus Kahraman ve mesai arkadaşlarımızda görüşen Yalçıntaş, basın sektöründe yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini aktardı.
EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ
Kocaeli ve Gebze’de yerel basının çok güçlü olduğunun altını çizin Salih Yalçıntaş, “ Kocaeli’ye atanmaktan dolayı oldukça mutluyum. Zaman zaman yerel gazetelerimize bu tür ziyaretler gerçekleştireceğiz. Gazetelerin gelişmesi ve eksikliklerinin giderilmesi bizim için çok önemli. Elimizden gelen tüm gayreti yerel basınımız için göstereceğiz. El birliği ile önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.
Öte yandan gazetemiz tesislerini gezen Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, personel kadromuzla tek tek tanışarak çalışmalarında başarılar diledi.
Evren KIZILTAŞ

