DEVA Darıca’da kongre yapıldı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Darıca İlçe Başkanlığı’nın 1.Olağan İlçe Kongresi dün gerçekleşti.
Kongreye, Deva Partisi GYK Üyesi Cem Avşar ve Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, Gebze ilçe başkanı Kemal Memiş, Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç, Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan ve çok sayıda partili katıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan kongrede ardından divan seçimi yapıldı.
SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTILAR
Divan başkanı Oğuz Saka olurken divan üyeleri ise Semih Taşveren, Mine Artürk Bilge Banu Bilgin ve Resul Yıldırım seçildi. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından Deva Partisi Darıca Kurucu İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Deva Partisi GYK Üyesi Cem Avşar ile Ali Ufuk Yaşar kısa birer selamlama konuşması yaptı. Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak oylandı. Kongrede kurucu ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür’ün tek aday ve tek listeli olarak gerçekleştirildi.
İŞTE ÜNSÜR’ÜN YÖNETİMİ
Kongre sonucuna göre yönetim şu şekilde oluştu: Muhammet Ali Ünsür (Başkan), Tamer Sümer, Sinan Dilber, Erdost Onur Bektaş, Yusuf Abdullah Turgut, Muhammet Aydın, Asef Özdemir, Hasan Liv, Görkem Baver Denizhan, Murat Güneş, Mürsel Narman, Büşra Emir, Mine Aktürk, Kadir Ümsür, Abdullah Yıldız, Enis Can Yetkin, Hüseyin Keskin, Baran Altaş, Abdulgani Canlı, Selçuk Güleç, İbrahim Zülfiye.

