Kongreye gidecekler test yaptıracak!


AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı il kongresi öncesinde hazırlıklarını tamamladı. AK Parti İl Kongresi 600'ü delege olmak üzere bin kişi katılım sağlayacak.


Kongreye gidecekler test yaptıracak!

Katılacak olan herkese koronavirüs testi yapılacak. Mevcut Başkan Mehmet Ellibeş’in tek aday olacağı AK Parti İl Kongresi, 8 Kasım Pazar günü Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı kongre öncesinde AK Parti tüm hazırlıklarını tamamladı.

KORONA TESTİ YAPILACAK

 Gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Kongresi, 600’ü delege olmak üzere bin kişi katılım sağlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı kongre öncesinde 7 Kasım Cumartesi günü kongreye katılacak herkese koronavirüs testi yapılacak.