Anasayfa > Sağlık  >  GLUTENSİZ YEMEK YARIŞMASI

GLUTENSİZ YEMEK YARIŞMASI



Koaceli Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği ve Darıca Belediyesi temsilcileri, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, 4 Mayıs’ta düzenlenecek olan Ulusal Glutensiz Yemek Yarışması’na davet etti.

Koaceli Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu ve Darıca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Züleyha Topal, Vali İlhami Aktaş’a anlamlı bir ziyarette bulundu. Ziyaretin ana gündem maddesi, yaklaşan 9 Mayıs Dünya Çölyak Hastalığı Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler oldu.

Dernek Başkanı Otlu ve Müdür Topal, çölyak hastalığına dikkat çekmek ve glutensiz beslenme konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan “Ulusal Glutensiz Yemek Yarışması” hakkında Vali Aktaş’a detaylı bilgiler sundu. Heyet, bu önemli organizasyonda Vali Aktaş’ı da aralarında görmekten onur duyacaklarını belirterek kendisini programa resmen davet etti.

Konuklarını makamında ağırlayan Vali İlhami Aktaş, organize edilen ulusal çaplı yarışma ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Çölyak hastalarının yaşam kalitesini artırmaya yönelik bu tür farkındalık çalışmalarının önemine değinen Vali Aktaş, Emine Otlu ve Züleyha Topal’a anlamlı ziyaretleri ve nazik davetleri için teşekkürlerini iletti.


Sıradaki Habere Kaydır