Büyükgöz Mahalle Temsilcileriyle Bir Arada;

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.
Gebze’de yerel yönetim ve mahalle temsilcileri arasındaki istişare toplantıları sürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Aslan ile dernek temsilcilerini ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette mahallelerin ihtiyaçları, talepleri ve devam eden çalışmalar ele alınırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Büyükgöz, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ortak akıl ve istişare kültürünü önemsediklerini vurguladı.
Toplantının verimli geçtiği belirtilirken, mahalle temsilcileri misafirperverliklerinden dolayı Başkan Büyükgöz ve belediye yönetimine teşekkür etti.
Selvi Geçal
