Kocaeli’de 21 Yıl Hapis Cezalı Uyuşturucu Taciri Operasyonla Yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalar sonucunda, hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” ile “suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi” suçlarından 21 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KOCAELİ’DE ARANAN HÜKÜMLÜ OPERASYONLA YAKALANDI
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde suçun önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan ağır bir hapis cezası bulunan M.A. isimli şahsın peşine düşüldü. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, 48 yaşındaki M.A.’nın yeri tespit edildi.
21 YIL HAPİS CEZASI BULUNUYORDU
M.A.’nın, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” ile birlikte “suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi” suçlarından toplamda 21 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Emniyet güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan M.A., gözaltına alındı.
CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen hükümlü M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Bu operasyonla, Kocaeli’de firari durumda bulunan ve hakkında uzun süreli hapis cezası bulunan bir hükümlü daha adalete teslim edilmiş oldu.