Ceza, EnFest İzmit Konseriyle 19 Mayıs Coşkusunu Zirveye Taşıdı

17 Mayıs 2026 Pazar
İzmit’te 19 Mayıs Coşkusu Ceza Konseriyle Zirve Yaptı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin EnFest etkinlikleri kapsamında, ünlü rap sanatçısı Ceza, İzmit Milli İrade Meydanı’nda unutulmaz bir konser verdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu zirveye taşıyan etkinlikte, binlerce hayran Ceza’nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
İZMİT MİLLİ İRADE MEYDANI DOLUP TAŞTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin EnFest Gençlik Festivali, 19 Mayıs coşkusunu her yaştan vatandaşa yaşatmaya devam ediyor. Rap müziğinin önde gelen isimlerinden Ceza, Türkiye’nin en genç ve dinamik festivallerinden EnFest kapsamında İzmit Milli İrade Meydanı’nda sahne aldı. Kocaelili gençliğe “Yerli Plaka”, “Fark Var”, “Suspus” ve “Holocaust” gibi sevilen parçalarını seslendiren Ceza, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Rap müziği tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği konsere on binlerce Kocaelili katıldı ve İzmit Milli İrade Meydanı’nı tamamen doldurdu.
DİNLEYİCİLERDEN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Rap müziğin başarılı ismi Ceza, saat 21.00’de hayranlarının yoğun alkışları eşliğinde EnFest sahnesine çıktı. Konsere “Denizci” isimli şarkısıyla başlayan sanatçı, kendine özgü tarzıyla sergilediği canlı performansla dinleyicilerin büyük beğenisini topladı. Konser sırasında Kocaelispor sevgisini de dile getiren Ceza, bir Körfez atkısı açarak, “Kocaelispor ligin en önemli, en köklü takımlarından bir tanesi. Her zaman saygımız sonsuz. Sizleri çok seviyorum Kocaeli Körfez” ifadelerini kullandı. Bu anlar, seyirciden yoğun alkış aldı.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ
Türk rap müziğinin usta ismi Ceza, sahne performansının yanı sıra samimi diyaloglarıyla da hayranlarının gönlünü kazandı. Şarkılar boyunca coşkunun giderek arttığı konserde, şehir adeta tek bir ses oldu. Sempatik tavırları ve güçlü sesiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, konserin sonunda kendisini EnFest’te dinleyicileriyle buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Ceza, ayrıca gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.