Anasayfa > Siyaset  >  YAMAN BAKAN GÜRLEK’LE GÖRÜŞTÜ

YAMAN BAKAN GÜRLEK’LE GÖRÜŞTÜ



AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti. Ankara’da gerçekleşen görüşmede, Kocaeli’nin yerel projeleri ve Türkiye gündemine dair önemli başlıklar masaya yatırıldı. Milletvekili Yaman, Bakan Gürlek’e yeni görevinde ve yürüttüğü çalışmalarda başarı dileklerini iletti.

GÜNDEMLE İLGİLİ İSTİŞARE

Ziyaretin ana gündem maddesini Kocaeli’de devam eden kamu yatırımları ve adalet mekanizmasının işleyişine dair bölgesel talepler oluşturdu. Milletvekili Cemil Yaman, Bakan Gürlek ile yaptığı görüşmede Kocaeli halkının beklentilerini aktarırken, ülke genelindeki hukuki düzenlemeler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşme, tarafların karşılıklı değerlendirmeleriyle verimli bir şekilde tamamlandı.

MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Adalet Bakanı Akın Gürlek’in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaman, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Bakanımız Akın Gürlek’i ziyaret ederek Kocaeli ve ülke gündemine dair istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, milletimiz için sürdürdüğü kıymetli görevinde muvaffakiyetler diliyorum.”

ANKARA’DA KOCAELİ DİPLOMASİSİ

Milletvekili Cemil Yaman’ın Ankara temasları kapsamında gerçekleştirdiği bu ziyaret, Kocaeli’nin başkentteki temsil gücü ve bakanlıklar düzeyindeki koordinasyonu açısından büyük önem taşıyor. Adalet Bakanı Akın Gürlek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kocaeli heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

Hatice Yiyit


Sıradaki Habere Kaydır