Anasayfa > Genel  >  Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı

Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı



CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve Sevgi Çiler’in, 2012 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda eden oğulları İbrahim Görkem Çiler, vefatının 14. yılında dualarla yad edildi. Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma programında duygu dolu anlar yaşandı.

Siyaset ve İş Dünyası Çiler Ailesini Yalnız Bırakmadı

Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı

Yoğun katılımın gözlendiği anma törenine; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, İyi Parti Kocaeli Milletvekilli Lütfü Türkkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık katıldı.

Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı

Ayrıca CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Birol Elüstü, Anahtar Parti Gebze İlçe Başkanı Hakan Alaşar, MHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Nilgün Sezer Aydın, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Umut Aydoğdu ile çok sayıda siyasetçi, iş insanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş da aileye destek olmak için hazır bulundu.

Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı

Kabri Başında Kur’an-ı Kerim Okundu

Programda merhum İbrahim Görkem Çiler’in ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi. Katılımcılar, Çiler ailesinin derin acısını paylaşırken; Milletvekili Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler taziyeleri tek tek kabul ederek bu acılı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Görkem Çiler Kabri Başında Dualarla Anıldı


Sıradaki Habere Kaydır