Kocaeli Büyükşehir’den LGS Günü Öğrenci ve Velilere Ücretsiz İkram ve Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 13 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, aylarca emek veren öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldu. Farklı ilçelerde kurulan ikram noktalarında, sınava giren adaylara ve okul önlerinde bekleyen ailelerine ücretsiz ikramlar sunuldu.
ÜCRETSİZ İKRAM NOKTALARI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü eğitim destekleri kapsamında, LGS sınavı günü öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kocaeli genelinde 27 bin 978 öğrencinin katıldığı sınavda, sabahın erken saatlerinden itibaren görev yapan Büyükşehir ekipleri, sınav merkezleri çevresinde özel ikram noktaları kurdu. Bu noktalarda, sınava giren öğrencilere ve okul önlerinde çocuklarını bekleyen ailelerine ücretsiz ikram çantaları dağıtılarak destek olundu.
BİNLERCE ÖĞRENCİYE DESTEK
Gençlerin eğitim yolculuğuna katkıda bulunmak ve sınav günlerinde ailelerin yanında olmak amacıyla sosyal destek çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, erken saatlerde sınav yerlerine ulaşan öğrenci ve velilere yönelik oluşturduğu ikram noktalarında kek, meyve suyu ve su dağıtımı gerçekleştirdi. LGS heyecanı yaşayan binlerce öğrencinin bu önemli gününde yanlarında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem öğrencilerin motivasyonuna hem de onları sabırla bekleyen ailelerin ihtiyaçlarına destek sağlayarak takdir topladı.