Anasayfa > Genel  >  Kocaeli Vali Aktaş, Kara Kuvvetleri Yıl Dönümünde Şehit ve Gazilerle Buluştu

Kocaeli Vali Aktaş, Kara Kuvvetleri Yıl Dönümünde Şehit ve Gazilerle Buluştu



KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİT VE GAZİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kandıra Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen yemek programında şehit aileleri ve gazilerimizle buluştu. Kocaeli’de gerçekleşen anlamlı etkinlik, şehitlerimizin aziz hatırasını anmak ve gazilerimize minnet borcunu ifade etmek amacıyla düzenlendi.

KANDIRA’DA ANLAMLI BULUŞMA

24 Haziran 2026 tarihinde Kandıra Garnizon Komutanlığı’nda gerçekleştirilen programa, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra önemli isimler de katıldı. Etkinlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Berna Abiş, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, 7. Komando Tugay Komutan Yardımcısı ve Kandıra Garnizon Komutanı P. Alb. Mesut Alper Harputlu hazır bulundu. Ayrıca, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Gören, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Salim Türker ve Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Özaydın da katılımcılar arasındaydı. Programın en önemli misafirleri ise vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve fedakar gazilerimiz oldu.

DUALAR VE SOHBET EŞLİĞİNDE YEMEK PROGRAMI

Şehitlerimiz ve gazilerimiz onuruna verilen yemek, birlikte edilen dualar eşliğinde gerçekleşti. Samimi bir ortamda geçen yemek programının ardından, katılımcılar arasında gerçekleştirilen sohbetlerle milli birlik ve beraberlik mesajları pekiştirildi. Kandıra Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen bu özel program, şehit aileleri ve gazilerimize duyulan saygı ve minnetin bir göstergesi olarak sona erdi.


Sıradaki Habere Kaydır