Ünlü: Vakalar arttı, önlem aldık
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, koronavirüs tedbirleri kapsamında partinin programlarına ara verilmesi üzerine, ''Genel merkezimiz de saha programlarına ara vermemiz yönünde bir talimatta bulununca bu talimatı hemen uyguladık. Genel merkezimizin bilgisi dahilinde çalışmalarımız sürüyor. İlçe teşkilatlarımız özellikle karantinadaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında emek veriyor.'' dedi.
Geçtiğimiz hafta MHP il teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “MHP Kocaeli İl Başkanlığının Ocak 2021’e kadar yapılacak olan programları (sağlık ocakları ziyareti, bürokrasi ziyareti ve her cuma akşamı düzenli olarak yapılan 120×120 saha programları vb.)Covid-19 tedbir kararları ve MHP Genel merkezimizin Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığımızın bilgisi dahilinde askıya alınmıştır. Teşkilatlarımız bu arada karantinada olan vatandaşlarımızla Vefa grupları gibi çalışacak yardıma muhtaç olan insanlarımıza ulaşacaklardır. MHP Kocaeli İl başkanlığına randevusuz ziyaret kabul edilmeyecektir. Kamuoyuna duyurulur.” İfadelerine yer verilmişti.
“VAKALAR ARTTI”
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü koronavirüs tedbirleri kapsamında partinin programlarına ara verilmesi üzerine şu açıklamalarda bulundu; “Partililerimiz ve parti yetkililerimizin saha programları yaparken koronavirüse yakalanmaları noktasında bir artış söz konusu olduğunu gördük. Bunun üzerine genel merkezimizi bilgilendirdik. Genel merkezimiz de saha programlarına ara vermemiz yönünde bir talimatta bulununca bu talimatı hemen uyguladık. Genel merkezimizin bilgisi dahilinde çalışmalarımız sürüyor. İlçe teşkilatlarımız özellikle karantinadaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında emek veriyor.
“DEĞERLENDİRME YAPILACAK”
Önümüzdeki cumartesi günü Başiskele’de uygun bir mekanda koronavirüs tedbirlerine uyum göstererek bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Bu toplantıda bu zamana kadar yapılan saha programları değerlendirilecek, Ocak ayı itibariyle de neler yapılacak bunlar konuşulacak. Sonrasında programlarımıza devam edeceğiz. Toplu üye katılımı gibi kalabalık programları yapmayacağız, bu dönemde hassasiyet gösteriyoruz.”