Beşiktaş’ta Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı: Vincenzo Italiano Dönemi ve Slovakya Kampı

Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Start Verdi: Hedef Avrupa Başarısı
Bugün itibarıyla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Teknik Direktör Vinzenco İtalio yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.
TEKNİK DİREKTÖR VİNZENCO İTALİO YÖNETİMİNDE İLK ANTRENMAN
Siyah-beyazlılar, yeni sezon için ilk adımı Teknik Direktör Vinzenco İtalio’nun gözetiminde attı. Futbolcular, yoğun bir hazırlık dönemine girerken, antrenmanın başlangıç dakikalarında basın mensupları sahadaki çalışmaları yakından takip etme fırsatı buldu. Bu ilk antrenman, takımın kondisyon durumu ve yeni sezon öncesi motivasyonu açısından önem taşıyor.
AVRUPA KUPALARI ÖNCESİ SLOVAKYA KAMPI VE HAZIRLIK MAÇLARI
Beşiktaş, yaklaşan Avrupa kupaları eleme maçları öncesi önemli bir hazırlık dönemi geçirecek. Bu kapsamda, 1 Temmuz Çarşamba günü Slovakya’ya hareket edecek olan siyah-beyazlı ekip, yurt dışı kampında yoğun bir program uygulayacak. Kamp süresince toplam 6 hazırlık maçı yapmayı planlayan Beşiktaş, Avrupa arenasındaki mücadelelere en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Bu hazırlık maçları, teknik heyetin oyuncuların performansını değerlendirmesi ve takım kimyasını oturtması açısından kritik bir rol oynayacak.