Anasayfa > Spor  >  Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarını Okan Buruk Yönetiminde Sürdürdü

Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarını Okan Buruk Yönetiminde Sürdürdü



Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idman, tempolu ve verimli geçti.

KEMERBURGAZ’DA YOĞUN ANTRENMAN PROGRAMI

Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanı, futbolcuların güne zinde başlamalarını sağlayan dinamik ısınma hareketleriyle start aldı. Isınma bölümünün ardından, oyuncular kondisyonlarını artırmaya yönelik koşu çalışmaları yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk’un saha kenarından yakından takip ettiği idman, takım içi uyumu ve paslaşma becerilerini geliştirmeye yönelik dörde dört oyunla devam etti. Antrenman, rekabetin üst düzey olduğu çift kale maçla sona erdi ve futbolcuların hırsı dikkat çekti.

HAZIRLIKLAR ÇİFT İDMENLE DEVAM EDECEK

Galatasaray, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Takım, yarın iki ayrı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Günün ilk idmanı sabah saat 09.30’da başlayacakken, ikinci antrenman ise akşam saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Bu yoğun programın, futbolcuların fiziksel ve taktiksel olarak lige hazır olmaları hedefleniyor.


Sıradaki Habere Kaydır