Kocaelispor Riva Kampını Tamamladı: İstanbulspor ile 1-1 Berabere

Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İstanbul’da gerçekleştirdiği birinci etap kampını tamamladı. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kampın son gününde oynanan hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Körfez ekibi, 3 günlük iznin ardından ikinci etap kampı için Topuk Yaylası’na geçecek.
RİVA KAMPININ SON MAÇI: 1-1 BERABERLİK
Süper Lig’e yükselişinin ardından yeni sezon hazırlıklarını İstanbul Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdüren Kocaelispor, birinci etap kampının son gününde Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında Arda Özyar’ın kaydettiği golle öne geçen yeşil-siyahlılar, ikinci yarının başında kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla Kocaelispor, ilk etap kampını hazırlık maçıyla tamamladı.
SIRADA TOPUK YAYLASI KAMP ETABI VAR
Riva’daki kamp çalışmalarını noktalayan Kocaelisporlu futbolculara 3 günlük izin verildi. Körfez ekibi, bu kısa tatilin ardından 20 Temmuz Pazartesi günü Düzce Topuk Yaylası’nda bir araya gelerek ikinci etap kampına başlayacak. Topuk Yaylası’nda yapılacak çalışmalarla yeni sezona daha sıkı bir şekilde hazırlanmayı hedefleyen Kocaelispor’un teknik heyeti, bu etapta taktiksel ve fiziksel yüklemelere ağırlık verecek.