Anasayfa > Genel  >  Vali İlhami Aktaş, Dilovası OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Etti

Vali İlhami Aktaş, Dilovası OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Etti



21.07.2026

DİLOVASI OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı. Toplantıda, bölgedeki güncel gelişmeler ve gelecek planları ele alındı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, Dilovası Kaymakamı Resul Çelik, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker, Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nail Köse, Bölge Müdürü Erol Karaaytu ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

GÜNDEM MADDELERİ VE DEĞERLENDİRMELER

Toplantıda ilk olarak Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rahmi Türker, bölgede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Vali İlhami Aktaş’a detaylı bir bilgi sunumu yaptı. Sunumun ardından Müteşebbis Heyet üyeleri, gündemde yer alan maddeleri tek tek görüşerek kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Bölgenin ekonomik ve sınai potansiyelinin geliştirilmesine yönelik konular masaya yatırıldı.


Sıradaki Habere Kaydır