İzmit Belediyesi Kabaoğlu’nda Yeni İmar Yolu Açtı

İZMİT BELEDİYESİ, KABAOĞLU MAHALLESİ’NE YENİ İMAR YOLU AÇTI
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelindeki ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Kocaeli’nin Kabaoğlu Mahallesi’nde yeni bir imar yolu hizmete açıldı.
MANDALİNA AĞACI SOKAK’TA 250 METRELİK YOL
Kabaoğlu Mahallesi Mandalina Ağacı Sokak’ta açılan yeni imar yolu, toplam 250 metre uzunluğa sahiptir. Yol yapım çalışmaları sırasında, bölgeden 300 ton hafriyat kaldırılarak zemin hazırlandı. Yolun sağlamlığı ve dayanıklılığı için ise 1.400 ton stabilize malzeme serimi gerçekleştirildi. Bu çalışma ile bölgedeki ulaşım ağı güçlendirildi.
ULAŞIM VE PLANLI KENTLEŞMEYE KATKI
Tamamlanan bu imar yolu sayesinde, bölgedeki ulaşım kolaylığı artırılırken, planlı kentleşme ilkeleri doğrultusunda yeni yerleşim alanlarına erişim de sağlanmış oldu. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan yol açma, bakım ve üstyapı çalışmalarını program dahilinde sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.