SAMSUNLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

TFF 3. Lig temsilcisi Darıca 1934 Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla olan temaslarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezon öncesi ilçedeki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi hedefleyen sarı-yeşilli kulüp, bu kapsamda Darıca Samsunlular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Murat Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, ilçede sporun gelişimi ve ortak hareket etme kültürü masaya yatırıldı.
SPORUN GELECEĞİ VE İŞ BİRLİĞİ
Son derece samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Darıca 1934 Gençlerbirliği’nin yeni sezon hedefleri, ilçedeki gençlerin spora kazandırılması, sivil toplum kuruluşları ile yapılabilecek ortak projeler ve Darıca’nın spordaki birleştirici gücü üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, kulübe daha önce konuk olan Samsunlu iş insanı Murat Türk de Samsunlu olması münasebetiyle kulüp heyetiyle birlikte katılım sağladı.
KULÜP YÖNETİMİ TAM KADRO KATILIM SAĞLADI
Sivil toplum buluşmasında Darıca 1934 Gençlerbirliği Spor Kulübü üst yönetimi hazır bulundu. Programda Kulüp Başkanı Abdullah Poyraz, Başkanvekili Maşuk Sarı, Başkan Yardımcısı Mesut Göz, Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Zengin ve Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin yer alarak dernek yönetimiyle yakından ilgilendi.
TRİBÜN DESTEĞİ SÖZÜ
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Murat Erdoğan, dernek yönetimi ve Samsunlu hemşehrileri adına yeni sezonda sarı-yeşilli ekibin yanında olacaklarını belirtti. Dernek üyeleri, yeni sezonda oynanacak karşılaşmalarda tribünlerdeki yerlerini alarak Darıca 1934 Gençlerbirliği’ne tam destek vereceklerini ifade ettiler.
“DARICA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretin ardından Darıca 1934 Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, dayanışma mesajı öne çıktı. Tüm sivil toplum kuruluşları ve kent dinamikleriyle omuz omuza hareket edileceğinin vurgulandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Tüm sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz, değerli hemşehrilerimiz ve Darıcalı sarı-yeşil sevdalılarımızla omuz omuza vererek hep birlikte başaracağız. Nazik ev sahiplikleri, samimi sohbetleri ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Sayın Murat Erdoğan’a, değerli yönetimine, dernek üyelerine ve tüm Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Darıca’mız için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”
Hatice Yiyit