MHP Gebze’de yas: Başkan Yardımcısı Fatih Aksoy hayatını kaybetti


MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aksoy hayatını kaybetti. Siyaset camiasında derin üzüntüye neden olan vefat haberi büyük yankı uyandırdı.


MHP Gebze’de yas: Başkan Yardımcısı Fatih Aksoy hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı, İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aksoy’un vefat haberiyle sarsıldı. Edinilen bilgilere göre, ani kalp krizi geçiren Aksoy, hayatını kaybetti. Acı haberin duyulmasının ardından MHP Gebze teşkilatında ve ülkücü camiada büyük üzüntü yaşandı.

MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fatih Aksoy’un ani ölümü, Gebze siyasi çevrelerinde de üzüntüyle karşılandı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilen Aksoy’un vefat haberi, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, birlikte siyaset yaptığı teşkilat mensuplarını derinden etkiledi.

MHP GEBZE TEŞKİLATINDA YAS

Aksoy’un beklenmedik vefatı ailesini, yakınlarını ve ülkücü camiayı yasa boğarken, MHP teşkilatından duygusal bir taziye mesajı yayımlandı.