Kocaeli Üniversitesi’nde 15 Ekim’de dersler yağmur nedeniyle iptal


Kocaeli Üniversitesi, kent genelinde beklenen şiddetli sağanak yağışlar yüzünden 15 Ekim Perşembe günü tüm yerleşkelerinde eğitime bir gün ara verdi.


Kocaeli Üniversitesi’nde 15 Ekim’de dersler yağmur nedeniyle iptal

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, meteorolojik uyarılar doğrultusunda öğrencilerin ve çalışanların güvenliğini sağlamak amacıyla tatil kararı aldı. Bu karar kapsamında, üniversiteye bağlı tüm kampüslerde 15 Ekim Perşembe günü ders yapılmayacak.

BAZI PERSONEL İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Rektörlük tarafından yapılan açıklamaya göre; gazi, malul gazi, hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personel ile 10 yaşından küçük çocuğu olan veya çocuğu kreş, anaokulu ya da rehabilitasyon merkezine devam eden kadın çalışanlar idari izinli sayılacak. Zorunlu görevlerde bulunan personel ise çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

TELAFİ DERSLERİ SONRADAN DUYURULACAK

Üniversitede idari hizmetler, gerekli personel düzenlemeleri yapılarak devam edecek. Tatil nedeniyle yapılamayan derslerin telafi programı ise ilgili akademik birimler tarafından daha sonra açıklanacak.