Kocaeli D-100’de Tır Refüje Çarptı: Eşyalar Yola Saçıldı, Sürücü Yaralandı



Kocaeli D-100’de Tır Refüje Çarptı: Eşyalar Yola Saçıldı, Sürücü Yaralandı

KOCAELİ D-100 KARAYOLU’NDA TIR REFÜJE ÇARPTI: SÜRÜCÜ YARALANDI, EŞYALAR YOLA SAÇILDI

Kocaeli D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir tır refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın dorsesindeki eşyalar yola savrulurken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Aynı bölgede kısa süre sonra bir otomobilin daha refüje çarptığı belirtildi.

İZMIT SERDAR MAHALLESİ’NDE KAZA MEYDANA GELDİ

Kaza, D-100 Karayolu’nun İzmit ilçesi Serdar Mahallesi İstanbul istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan bir tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle tırın dorsesi yan yattı ve taşıdığı eşyalar yola dağıldı. Tırın çekici bölümü ise çarpmanın etkisiyle öne doğru eğildi.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan tır sürücüsü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KAZA MEYDANA GELDİ

Öte yandan, tır kazasının yaşandığı noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bir otomobilin de refüje çarptığı öğrenildi. Her iki kaza sonrası da bölgeye gelen ekiplerce araçlar yoldan kaldırılırken, trafik akışı normale döndürüldü. Yaşanan kazalarla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.