Tanju Çolak: Fatih Terim teknik direktörlük yolumu kesti


Eski futbolcu Tanju Çolak, teknik direktörlük kariyerine neden başlayamadığını Fatih Terim'in önünü kestiğini belirterek açıkladı.


Tanju Çolak: Fatih Terim teknik direktörlük yolumu kesti

Eski futbolcu Tanju Çolak, neden teknik direktörlük yapmadığını açıklarken dikkat çeken ifadeler kullandı. Çolak, bu konudaki neden olarak Fatih Terim’i işaret etti.

Galatasaray’ın efsanevi futbolcularından Tanju Çolak, katıldığı bir televizyon programında teknik direktörlük görevini neden üstlenmediğine dair açıklamalarda bulundu. Halihazırda bir televizyon programında yorumculuk yapan Çolak, bu konudaki engelin Fatih Terim olduğunu öne sürdü.

FATİH TERİM’E SUÇLAMA

Teknik direktörlük kariyerine başlamamasının tek nedeninin Fatih Terim olduğunu iddia eden Tanju Çolak, şu ifadeleri kullandı: “Benim teknik direktör olmayışımdaki tek bir neden var, Fatih Terim’dir. Fatih Hoca benim önümü kesti. Fatih Terim teknik direktör olarak kimi çıkardı? Ama olsun, canı sağ olsun.”