SEZONA GALİBİYETİYLE BAŞLADI
Kocaeli amatör futbol liglerinde heyecan altyapı kategorilerinde oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. Sezonun ilk haftasında U17 liginde mücadele eden Çayırova Güneş Spor Kulübü, deplasmanda konuk olduğu Gebze Tayfunspor’u 2-0’lık net bir skorla mağlup ederek sezona üç puanla merhaba dedi.
ÇAYIROVA GÜNEŞSPOR U17 DEPLASMANDA GÜLDÜ
Bölge futbolunun altyapıya önem veren iki köklü kulübü, Gebze deplasmanında karşı karşıya geldi. Çayırova Güneş Spor Kulübü U17 takımı, maçın başından sonuna kadar sergilediği etkili oyunla rakibine üstünlük kurmayı başardı. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda oynamanın zorluğuna rağmen sahada disiplinli bir futbol sergileyen Çayırova ekibi, kalesini gole kapatarak savunmada da güven verdi. Gebze Tayfunspor karşısında alınan bu galibiyet, takımın sezona ne kadar iddialı hazırlandığını da gözler önüne serdi.
GOLLER FATİH ÇİLENK VE BATUHAN ALTUN’DAN GELDİ
Karşılaşmada Çayırova Güneşspor’a galibiyeti getiren goller takımın genç yeteneklerinden geldi. Maç boyunca hücum yollarında etkili bir performans sergileyen konuk ekipte, ağları sarsan isimler Fatih Çilenk ve Batuhan Altun oldu. İki oyuncunun kaydettiği şık goller, Çayırova ekibinin sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmasını sağladı. Genç yeteneklerin sezonun ilk haftasında sergiledikleri bu performans, teknik heyetten ve taraftarlardan tam not aldı.
“BİRLİKTE İNANIYOR, BİRLİKTE BAŞARIYORUZ” MESAJI
Maçın ardından Çayırova Güneş Spor Kulübü cephesinde büyük bir sevinç yaşandı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yapılmasının önemine değinilerek, “Sahada mücadele eden tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyoruz. Birlikte inanıyor, birlikte başarıyoruz!” ifadelerine yer verildi. Alınan bu önemli deplasman galibiyetiyle birlikte Çayırova Güneşspor U17 takımı, ligin ilerleyen haftaları için de taraftarına ve spor kamuoyuna güçlü bir mesaj vermiş oldu.
Oğuzhan Kahraman