Arcan’dan İstanbul’daki Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Anlamlı Katılım
Bağdat Caddesi'nde düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılan Erdem Arcan, Genel Başkan Özgür Özel ile bayram coşkusuna ortak oldu.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul’da coşkulu bir yürüyüş düzenlendi. Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe Genel Başkan Özgür Özel, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, milletvekilleri ve çok sayıda İstanbullu katıldı. Erdem Arcan da yürüyüşe katılanlar arasında yer alarak bayram sevincine ortak oldu.
CUMHURİYET COŞKUSU BAĞDAT CADDESİ’Nİ SARDI
Bağdat Caddesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen yürüyüşte vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın büyük coşkusunu yaşadı. Erdem Arcan, Genel Başkan Özgür Özel ve beraberindeki heyetle birlikte omuz omuza yürüyerek, Cumhuriyetin kuruluş değerlerine bağlılıklarını ve bayram sevincini dile getirdi. Yürüyüş boyunca “Yaşasın Cumhuriyet” sloganları atıldı.
ERDEM ARCAN’DAN CUMHURİYET MESAJI
Yürüyüşün ardından bir açıklama yapan Erdem Arcan, Cumhuriyet coşkusunu ve duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanım Özgür Özel’in katılımıyla ve Kadıköy Belediye Başkanımız Mesut Kösedağı’nın ev sahipliğinde İstanbullularla Cumhuriyet Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bayramımız kutlu olsun! Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın halkımızın iradesi!”
ATATÜRK’ÜN MİRASINA BAĞLILIK VURGULANDI
Cumhuriyetin kuruluş değerlerine olan bağlılığın ve bayram sevincinin güçlü bir şekilde ön plana çıktığı yürüyüşte, katılımcılar Türk bayrakları eşliğinde Cumhuriyet coşkusunu bir kez daha paylaştı. Cumhuriyetin aydınlık geleceğine duyulan inanç ve Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına bağlılık, Bağdat Caddesi’ni dolduran binlerce kişi tarafından dile getirildi.