Talus: Kocaeli’nin Geleceğini Gençlerle Birlikte Tasarlıyor


Kocaeli İl Başkanı Talus, gençlerle önemli bir buluşma gerçekleştirerek kentin geleceği ve gençlerin yerel yönetimlerdeki etkin rolü üzerine verimli istişareler yaptı.


Talus: Kocaeli’nin Geleceğini Gençlerle Birlikte Tasarlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve beraberindeki gençlik kolları ilçe başkanları ile genç belediye meclis üyeleriyle İzmit’te önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Maide Restoran’da düzenlenen toplantıda, yerel yönetimler ve gençlerin kent yönetimine katılımı konuları masaya yatırıldı.

GENÇLERLE YEREL YÖNETİMLER ÜZERİNE VERİMLİ BİR BULUŞMA

Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İl Başkanı Şahin Talus, buluşmayı “yerel yönetimler üzerine verimli bir buluşma” olarak nitelendirdi. Talus, açıklamasında, “İl Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber, Gençlik Kolları İlçe Başkanlarımız ve Genç Belediye Meclis Üyelerimizle, yerel yönetimler üzerine verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Şehrimizin bugünü ve yarınına dair fikirlerimizi paylaştık; gençlerimizin yerel yönetimlerde daha etkin rol alması, sahadaki ihtiyaçlar ve yeni dönem çalışmalarımız üzerine istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

KOCAELİ’NİN GELECEĞİ GENÇLERLE ŞEKİLLENECEK

Başkan Talus, Kocaeli’nin geleceğinin gençler tarafından şekillendirileceğine vurgu yaparak, “Kocaeli’mizin geleceğini, gençlerimizin enerjisi, fikri ve vizyonuyla birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz” mesajını verdi. Bu buluşmanın, gençlerin yerel yönetimlerdeki rolünün artırılması ve kent için yeni projelerin geliştirilmesi açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.

Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi