Avrupa’da Atkıyla Gurur: Önce Polonya Sonra Hollanda’da
Kocaelispor'un tutkulu taraftarı Cengiz Şalcı, Avrupa seyahatlerindeki geleneğini sürdürerek Polonya ve Hollanda'da yeşil-siyahlı atkısıyla poz verdi ve takımının adını duyurdu.
Kocaelispor’un tutkulu taraftarlarından Cengiz Şalcı, Avrupa seyahatlerindeki yeşil-siyahlı atkı açma geleneğini sürdürdü. Son olarak Polonya ve Hollanda’ya giden Şalcı, gittiği Avrupa kentlerinde Kocaelispor’un adını gururla taşıdı.
KOCAELİSPOR RÜZGARI AVRUPA’DA ESTİ
31 Ekim akşamı Polonya’nın başkenti Varşova’ya ulaşan Cengiz Şalcı, burada Kocaelispor atkısını açarak poz verdi. Varşova’daki durağının ardından Hollanda’nın Eindhoven kentine geçen Şalcı, bu şehirde de geleneğini bozmadı. Hollanda sokaklarında yeşil-siyahlı atkısıyla objektiflere gülümseyen Şalcı, Kocaeli temsilcisinin Avrupa’daki sesi oldu.
TARAFTAR AŞKI SINIR TANIMIYOR
Avrupa’nın farklı ülkelerine yaptığı seyahatlerde her zaman Kocaelispor atkısını açan Cengiz Şalcı, bu eylemleriyle takımına olan bağlılığını ve sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Şalcı’nın bu anlamlı jesti, hem Kocaelispor taraftarları arasında takdir topladı hem de Kocaeli’nin ve yeşil-siyahlı kulübün adını uluslararası arenada duyurmaya devam etti.
Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi