İKAMİD’in konukları Alkin kardeşler
“İnsan Kaynaklarına Yeni Bir Soluk” getirme gayesi ile Şubat 2019’da kurulan, reel sektör ve kamusal alanda insan kaynakları mesleğinin gelişimine yönelik politika ve yaklaşımlar üreterek stratejik bir paydaş olma vizyonu ile çalışmalarını sürdüren İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD) online seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.
Dernek, ekonomi hakkında farkındalık yaratmak için Prof. Dr. Kerem Alkin ve Prof. Dr. Emre Alkin kardeşlerin katılımı ile 2 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00-19.00 saatleri arasında ‘Yaşam Durdu, Ya Ekonomi?’ konulu bir seminer düzenleyecek. Akademik kimliklerinin yanı sıra ekonomist ve yazar kimlikleri ile de tanınan Alkin kardeşler, yaşam dinamiklerinin durma noktasına geldiği bu günleri, ekonomiyi tüm yönleriyle değerlendirecek.
ZOOM programı dahilinde online gerçekleşecek olan konferansa, dileyen takipçiler, https://tek.link/Nmhw (WEB ID: 820-64749391) linkinden kaydolarak katılım sağlayabilecekler.

