Çöp konteynerleri yerinde yıkanıyor


Çayırova Belediyesi, araç filosuna dâhil ettiği çöp kamyonuyla konteynerleri yerinde yıkayarak vatandaşları rahatsız eden kokuya engel oluyor.


Çöp konteynerleri yerinde yıkanıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, daha temiz ve yaşanabilir bir Çayırova için çözümler üretmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden buyana birimlerde yenilikler yaparak ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak için çalışan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, temizlik işleri müdürlüğü araç filosuna dahil ettiği kamyonla çöp konteynerlerinin yerinde yıkanarak, vatandaşları rahatsız edici kötü kokulara engel oluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine alınan çöp toplama ve yıkama aracıyla konteynerleri düzenli olarak yerinde yıkayan ekipler, konteynerlerin dibindeki tortuları kazıyarak ilaçlı suyla yıkamaya başladı. Çayırova genelindeki  yaklaşık 3 bin 500  adet çöp konteyneri mahalle mahalle temizlenecek. Dipleri kazınarak tazyikli ilaçlı suyla yerinde yıkanan konteynerlerden kaynaklanan rahatsız edici koku böylece önlenmiş olacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Halkımızın sağlığı ve temiz bir çevre için tiziz çalışmalar yapıyoruz ve çözümler üretiyoruz. Yaşadığımız süreçte hijyenin önemi çok büyük. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine dâhil ettiğimiz çöp kamyonu, konteynerleri boşalttıktan sonra tazyikli suyla yerinde dezenfekte ediyor. Halkımızın sağlığı için yenilikler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Çöp konteynerleri yerinde yıkanıyor