Ünlü Bahçeli’ye rapor sundu
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz gün partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli’ye ilimizde gerçekleştirdikleri çalışmalara dair rapor sundu.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaklaşık 10 gün boyunca adını “Psikolojik Savaş” verdiği zor bir süreç geçirdi. Ünlü ve Kocaeli teşkilatı İl Sekreteri İzzet Erdem’in yer aldığı bir gizli video kaydıyla ilgili gergin bir bekleyiş içerisindeydi. Genel merkez tarafından yapılan istişare toplantısı sonrası Aydın Ünlü ile yola devam kararı alındı. Ünlü ve teşkilat rahatladı. Ardından da saha programlarına devam edildi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü geçtiğimiz gün Ankara’ya genel merkeze gitti. Ünlü genel merkezde MHP’nin lideri Devlet Bahçeli ile görüşerek ilimizde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek hazırladıkları raporu sundu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli’ye rapor sunduğu anın fotoğrafını paylaşarak, “Liderim; siz başımızda olun. Dünya karşımızda olsun” ifadelerini kullandı.