Kural; "Ülkü Ocakları yuvamızdır''
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ülkü Ocakları’nın önemi ve varlığından bahsetti.
Açıklamasında ‘Ülkü Ocakları, hepimizin yetiştiği, varlığıyla gurur ve güven duyduğumuz yuvamızdır” ifadelerini kullanan Başkan Kural, Kocaeli Ülkü Ocakları’nın sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirdiğini söyledi. Kocaeli Ülkü Ocakları’nın tüm ilçelerde aynı programla kitap okuma saatleri, münazara ve spor etkinlikleri düzenlediğini dile getiren Kural, ülkücü gençliğin ‘Çevrecilik Milliyetçiliktir’ sloganıyla hareket ederek fidan diktiğini ve çevre temizliği yaptığını belirtti.
KİTAP SEVGİSİ AŞILANIYOR
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nce hazırlanan ‘Nutuk, Dede Korkut ve Kutadgı Bilig gibi kitapların çocuklarla buluşturulup, onlara kitap sevgisinin aşılandığını ifade eden Başkan Kural, “Ülkü Ocaklarımız, sosyal sorumluluk projeleriyle, “Mutlu Ülke ve Mutlu Şehir” için durmaksızın
çalışmaktadır. Ülkü Ocakları, eğitim ve kültür yuvasıdır. Ülküsüyle ülkemize anlam katar, fedakârlığıyla tarihe nüfuz edip cesaretiyle yön verir” diye konuştu.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Başkan Kural konuşmasının son bölümünde, Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerine katkı sunan kişileri unutmadı. Kurul bu çerçevede, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’e, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt’a ve Gebze Ocak Başkanı Talip Turanlı’ya teşekkür etti.