BAL’da her hafta kritik


Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarının ilk haftasında oldukça ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Ligin bitmesine uzun bir süre kalsa da BAL’da artık her hafta çok kritik olacak.


BAL’da her hafta kritik

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta bir hafta daha geride kaldı. Haftayı 3 puanla kapatan İlimtepe Kullarspor kendisine 7.sırada yer buldu. Liderin tam 15 puan gerisinde kalan kırmızı beyazlılar kentlisi Gebzespor’un 1 puan Çayırovaspor’un 12 puan önünde yer alıyor. Bu grupta il temsilcileri arasında en fazla puanı toplayacak takım olma yarışı Kullar ve Gebzespor arasında son haftaya kadar devam edecek. Çayırova direk küme düşerse diğer takım baraj maçına çıkacak.

DİREK DÜŞME TEHLİKESİ VAR
Grupta mücadele eden diğer il temsilcileri Başiskele Doğantepe ve Çayırovaspor için ise sezon pek istenen gibi gitmiyor. Çayırova bu sezon deplasmandan çok kritik bir 1 puanla ayrılmasına rağmen kırmızı hattın içinde kaldı. Haftayı puansız bitiren Doğantepespor’un ise kırmızı hatla arasındaki 1 puan fark devam etmiş oldu. Bu iki temsilcimizin de son haftaya kadar direk küme düşme tehlikesi devam edeceğe benziyor.