Büyükakın: ‘Halkımıza karşı sorumluluğumuzu biliyoruz’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Tahir Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Tahir Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi.
Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da eşlik etti.
GEBZELİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
İncelemeler sonrası açıklama yapan Büyükakın, “Derdimiz, alt ve üst yapı projeleriyle insanımızın huzurla yaşadığı bir şehir imar etmektir. Bize sandıkta güvenerek kentimize hizmet etme şansı veren halkımıza karşı olan sorumluluğumuzu biliyoruz. Bundan dolayı amasız, fakatsız, lakinsiz aziz Gebzeli hemşerilerimiz için projelerimizi hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan gençlik projelerine, tarımdan sosyal desteklere kadar her alanda önemli hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, tüm hizmetlere bütüncül bir akılla baktıklarını dile getirdi. Başkan Büyükakın, “Projelerimize ayırdığımız tüm kaynakların kullanılması noktasında çok dikkatli hareket ediyoruz. Halkımız için gayret göstermeye, emek vermeye her zaman hazırız. Gebze’miz için değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.