Darıca Kızılay’dan kurban çağrısı!
Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası düzenleyen Türk Kızılayı, bu yılki kampanyasında hayırseverlere "Kurban'ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla sesleniyor.
Türk Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan, kurban kesim kampanyası vekalet ve bedellerini açıklayarak, kurban vekaletlerini vermek isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.
Kurban Bayramı‘nın bereketini yıl boyu mazlum sofralarına taşıyan Kızılay, kurban kesim kampanyası vekalet ve bedellerini yurt içinde 850 TL yurtdışında ise 725 TL olarak belirledi. Türk Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan, tüm vatandaşların detaylı bilgi için 0507 346 48 18 nolu telefonla iletişime geçebilir ve vekaletlerini vermek üzere Ziraat Katılım Bankası: TR39 0020 9000 0000 2868 0000 29 Iban numaralı hesaba kurban bedellerini yatırarak bağışlarını gerçekleştirebileceklerini söyledi.
