Hisarcıklıoğlu’nun Gebze ayrıcalığı!
Gebze, Dilovası ve Kocaeli’de bir dizi ziyaret ve program için bölgemize gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gebze, Dilovası ve Kocaeli’de tam gün mesai yaptı.
10 Ağustos Salı günü akşam saatlerinde Gebze’ye gelen ve GTO meclis üyesi Engin Karaman’ın sahibi olduğu Eskihisar Old Castle Otel’de konaklayan TOBB Başkanı, sonrakı gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’le birlikte önce Odayı ziyaret etti, ardından da Dilovası’nda GTO’nun yapımını üstlendiği, Gıda Kurtarma Derneği’nin destek verdiği örnek sosyal proje olan GTO Dilovası Sosyal Etki Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Çiler, Hisarcıklıoğlu’na ziyaret sırasında israfın engellenmesiyle geri kazanılan gıda, temizlik, kırtasiye, tekstil ürünlerinin yer aldığı merkezin, hem sosyal etkinliklerde kullanıldığını, hem de ihtiyaç sahibi aileler ücretsiz alışveriş imkanı sunduğunu aktardı.
GTO VE ÇİLER’E HİSARCIKLIOĞLU ÖVGÜSÜ
Öğlen saatlerinde Gebze Ticaret Odası ile Darıca Belediyesi işbirliği ile inşaatına başlanan Darıca Hizmet Kompleksi’nin temel atma töreni için alana gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada davetlilerin yoğun ilgili ile karşılaştı. Başkan Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada Gebze Ticaret Odası ve Başkan Nail Çilere övgü dolu sözler sarfetti. Konuşmasında GTO’nun faaliyetleriyle her zaman öne çıkan çok başarılı bin Oda olduğunu aktaran Hisarcıklıoğlu, GTO’nun ilçe odası olmasına rağmen çalışmalarıyla İl Odalarıyla rekabet eder hale geldiğini belirtti. TOBB Başkan Hisarcıklıoğlu GTO’yu övdüğü sözlerini şöyle tamamladı; “Bugün GTO denilince 5 Yıldızlı Akredite Oda akla geliyor. GTO’yu başta Başkan Nail Çiler’den çalışanına kadar tüm birimleriyle kutluyorum. Nerde bir afet var, yardıma ihtiyaç oldu, Gebze Ticaret Odası hep ordaydı. Bir Ticaret Odası daha ne yapsın? Tüm bu başarılı çalışmalarından dolayı hem Nail Çiler kardeşimle, hem de GTO ile iftihar ediyor ve gurur duyuyorum” dedi. Gebze Ticaret Odası Başkan ıNail Çiler, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Gebze’nin ilk coğrafi işaret belgeli ürünü ‘Gebze Çöreği’ni tanıtarak kendisine ve beraberindekilere ikram etti.


