Kocaeli Rock'tan 4. Bir Dileğim Var konseri!
Kocaeli’nin topluma duyarlı kültür sanat oluşumlarından Kocaeli Rock Kulübü, üç yıl önce başlattığı bir geleneği sürdürüyor.
Kulüp tüm gelirinin; lösemi tedavisi gören çocukların,çocuk olmaktan sebep istemeye hakkı olduğu talep veihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağı konserlerden bir yenisine imza atmaya hazır. 25 Mart Pazartesi günü akşamı gerçekleşecek konserin biletleri; konsere gerek gelecek gerekse gelemeyecek olanlar için 10 TL, gelmeseniz de bir bilet ile destekte bulunabilirsiniz.
Kocaeli Rock Kulübü Başkanı Cem Ak ve kulüp üyesi Şule Karataş tarafından konuya dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kocaeli Rock kulübü olarak yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dizi ve tiyatro sanatçısı Alper Türedi’nin hayata geçirdiği Bir Dileğim Var projesine düzenleyeceğimiz konser ile desteklerimizi sunuyoruz. 2016, 2017 ve 2018 yıllarında yine bu projeye destek verip bilet satışından edinilen tüm geliri, Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışladık. 25 Mart’ta bir yenisini tekrarlayacağımız konserinde geliri de aynı şekilde; lösemi tedavisi gören çocuklarımızı mutlu etmek için aynı derneğe bağışlanacak. Konsere gelemeyecek bile olsanız bir bilet satın alıp çocuklarımızın mutluluğuna sizlerde ortak olabilirsiniz.” belirlendi.